Kedvezmények

A kedvezmények magánszemélyekre vonatkoznak és nem vonhatók össze! Részletfizetés esetén is igénybevehetők:
 

  • KISMAMA-kedvezmény: kisgyermekes szülők (gyed-en, gyes-en lévők) a szakmai tanfolyamok képzési díjából 20%, a nyelvtanfolyamok díjából 10% kedvezményt kaphatnak.
  • Regisztrált álláskeresők a szakmai tanfolyamok képzési díjából 20%, a nyelvtanfolyamok díjából 10% kedvezményt kaphatnak.
  • Pályakezdő diplomások, valamint egyetemi, főiskolai hallgatók mind a szakmai, mind a nyelvtanfolyamok díjából 10% kedvezményt kaphatnak.
  • 10 000 Ft kedvezményt kap az a jelentkező, aki hoz még egy jelentkezőt (az 50 000 Ft-ot meghaladó tanfolyamoknál). A kedvezményt a tanfolyam végén lehet érvényesíteni – a vizsga díját lehet vele csökkenteni – abban az esetben, ha mindketten végigjárták a tanfolyamot, és mindketten bejelentkeznek a szakmai vizsgára. Többszörösen is igénybevehető!
  •  A KáVé Klub tagjai (a KOTK volt hallgatói) a KáVé Klub menüpontban felsorolt kedvezményeket vehetik igénybe, családtagjaikra is.
  •  HVG, valamint VIP Business Hungary Kft. tagsággal rendelkezők 5%, MKSZ (Magyar Külgazdasági Szövetség) és VOSZ tagvállalatok alkalmazottai és családtagjai 10% kedvezményt kapnak a képzési díjból és a tankönyvek árából.
     
  •  A “kedvezményes” jelölésű, valamint 50000 Ft alatti tanfolyamok díjából további kedvezményt nem tudunk adni.


A hűségkuponok felhasználási feltételei: A kupont a rajta megjelölt összeg erejéig és határidő lejártáig lehet felhasználni egy KOTK által szervezett tanfolyamra való jelentkezéskor. Kivéve 1-2 napos továbbképzések. Már megkezdett tanfolyam, valamint a modulzáró és szakmai vizsga díjának kiegyenlítésére nem használható fel. Egy tanfolyamhoz csak egy db kupont lehet felhasználni. A kupon átruházható.