Tudnivalók tanfolyamra jelentkezéshez

A tanfolyami jelentkezést akkortól tekintjük érvényesnek, amikor a tanfolyami díjat, annak első részletét (legalább 12000 Ft-ot) a jelentkező befizette. Jelentkezni online (az adott tanfolyam ismertető oldalán)  és személyesen a KOTK XIII., Radnóti Miklós utca 2.  alatti ügyfélszolgálatán is lehet.

Beiratkozás

Beiratkozáskor (vagy legkésőbb a tanfolyam kezdésekor) be kell mutatni a képzés megkezdéséhez előírt iskolai végzettséget és szakmai vagy nyelvi előképzettséget igazoló bizonyítványokat (az eredetit). Ezekről másolatot készítünk, a jelentkezési laphoz csatoljuk. A beiratkozás feltétele általában középfokú végzettség (érettségi), vagy a jogszabályban előírt szakmai előképzettség.
A tandíjat (vagy az első részletet) beiratkozáskor fizetheti be, és számlát kap róla.

Tandíjfizetés

A tanfolyami díjat átutalással is ki lehet egyenlíteni abban az esetben, ha ezt előzetesen a jelentkező egyeztette a tanulmányi felelőssel. A bankszámlaszámot ebben az esetben e-mailben küldjük el.

Az átutalási megbízáson a közlemény rovatban kérjük a tanfolyam megnevezését feltüntetni, vagy előre kiállított számla esetén a KOTK által kiállított számla sorszámára hivatkozni. Ha a költségeket a munkáltató fizeti, kérjük kitölteni a NYILATKOZAT KÖLTSÉGVISELÉSRŐL című dokumentumot és elküldeni e-mailben a infoatkotk.hu címre. A számlát a KOTK ez alapján állítja ki és küldi el a munkáltató részére.

Letölthető jelentkezési lapok

JELENTKEZÉSI LAP SZAKMAI TANFOLYAMRA
JELENTKEZÉSI LAP NYELVTANFOLYAMRA