Angol külgazdasági szaknyelvi képzés

A külgazdasági szaknyelvi képzésünket azoknak a szakembereknek (külkereskedők, szállítmányozók, stb.) ajánljuk, akik a nemzetközi kereskedelem különböző területein dolgoznak és idegennyelvtudásukhoz szükséges a szakmai terminológia ismerete is.

Miért jó a tanfolyam a hallgatóknak?

Tanfolyamainkon elsősorban a mindennapi élethez szükséges legfontosabb külgazdasági szaknyelvi ismereteket sajátíthatják el. Az órákon a gyakorlati életben előforduló üzleti szituációkat és kommunikációs feladatokat  gyakorolják. A tanfolyam végén képesek lesznek az adott helyzetnek megfelelő kifejezések és szófordulatok hatékony alkalmazására. Több éves tapasztalattal rendelkező tanáraink segítségével, gátlásaiktól megszabadulva sajátíthatják el a külgazdasági szaknyelvet. A tanfolyam elvégzése hozzásegíti a résztvevőt a KITEX rendszerű kereskedelmi nyelvvizsga megszerzéséhez. A jelentkezők írásbeli vagy szóbeli szintfelmérés után, tudásszintjük alapján kerülnek a megfelelő csoportba. Az oktatás a KOTK által kidolgozott tanmenet szerint, vezetőtanárok irányítása és folyamatos ellenőrzése mellett folyik. A tanfolyam végén ingyenes próbanyelvvizsgát tehetnek.

Mi történik az órán?

A tanfolyam során elsajátítják a munkahellyel, egy vállalkozás elindításával, a piacokkal és szerződésekkel kapcsolatos legfontosabb nyelvi fordulatokat, részletesen tanulmányozzák a szállítással, fizetési feltételekkel és a nemzetközi kereskedelmi szabályokkal kapcsolatos kifejezéseket. Az Európai Unió és a globalizáció, illetve a kettő kapcsolata kiemelten fontos szerepet játszik a képzés során. Továbbá a tanfolyam végére a hallgatók képesek lesznek folyékonyan beszélni bármiről, ami a külgazdaság témakörébe tartozik a belkereskedelemtől a külkereskedelemig.

Vállalatok által megrendelhető nyelvtanfolyamok

Speciális, csoportos (egy csoport maximum 15 fő) vagy egyéni nyelvtanfolyamokat is szervezünk a megrendelő kívánsága szerinti helyszínen.

Időpont: 
hétköznap este 2x3 vagy szombaton 1x4 tanóra
Időbeosztás: 
17-19.30 vagy szombaton 9-12.15
Időtartam: 
60 tanóra

Jelentkezés

Tandíj: 
47000 Ft +áfa

.