Számviteli ügyintéző tanfolyam

A számviteli ügyintéző alkalmas a vállalkozások működésével összefüggő számviteli feladatok elvégzésében való közreműködésre, részfeladatok önálló elvégzésére. A vállalkozás valamennyi pénzmozgással, illetve a pénzállomány-változással összefüggő nyilvántartásait vezeti. Működő gazdálkodó szervezeten belül előkészíti és rögzíti az adott munkahely gazdasági eseményeit a helyi számviteli szabályok szerint, a gazdasági eseményeket kontírozza, a főkönyvi és az analitikus nyilvántartásokat vezeti, könyvviteli feladásokat készít.

A számviteli ügyintéző szakképesítéssel egyebek között az alábbi munkakörök tölthetők be: Bérszámfejtő, Bérügyi adminisztrátor, Főkönyvi könyvelő, Főkönyvi munkatárs, Számviteli előadó, Analitikus könyvelő, Analitikus nyilvántartó, Anyagkönyvelő, Banki könyvelő, Díjkönyvelő, Folyószámla könyvelő, Forgalmi könyvelő, Gépkönyvelő, Készletkönyvelő, Kontírozó könyvelő, Könyvelői adminisztrátor.

A további részletekről Szabó Tünde tanulmányi felelős ad tájékoztatást a 06-1-344-5202/227-es telefonon vagy az infoatkotk.hu címen.

Várjuk jelentkezését!

Időpont: 
kedd és csütörtök 17-20.15-ig
Időbeosztás: 
heti 2 x 4 tanóra
Az oktatás helyszíne: 
1137 Budapest, Radnóti Miklós utca 2.

Jelentkezés

Tandíj: 
egy összegben: 79000 Ft, vagy részletekben: 2x42000 Ft, vagy 5x18000 Ft
Modulzáró vizsgák díja: 
35000 Ft
Szakmai vizsgadíj: 
47 000 Ft

.