Toborzás-kiválasztás

Nemzetközi viszonylatban is a legmodernebb elméletekre és ismeretanyagokra épülő kurzus a toborzás-kiválasztás témában

Kinek ajánljuk a tanfolyamot?

A toborzás-kiválasztás kurzust azoknak a gyakorló HR szakembereknek ajánljuk, akik szeretnék bővíteni ismereteiket tehetségmenedzsment, keresési technikák és nemzetközi toborzás területén. Továbbá, olyan HR szakemberek számára, akik szeretnék önállóan, saját elképzeléseik szerint megoldani a toborzás-kiválasztással kapcsolatos feladatokat, és elsajátítani azt a készséget, hogy hogyan segíthetik vezetőik munkáját a vállalaton belül.

Miért jó a tanfolyam Önnek?

Ez az intenzív képzés a HR egyik területére, a toborzás-kiválasztásra fókuszálva specifikus információkat nyújt. A legkorszerűbb módszerekkel (pl. közösségi média oldalak használatával) oktatjuk a toborzás-kiválasztás gyakorlati elemeit, mindezt a legmodernebb szakirodalom elméleti hátterébe ágyazva. A képzés kiscsoportos, kommunikáció-központú, interaktív jellege nagy hangsúlyt fektet a résztvevők személyiségére, egyedi gondolkodásmódjára, így a kurzus végére a toborzás-kiválasztási specialisták képesek lesznek önállóan véleményt formálni és dönteni is szakmai kérdésekkel kapcsolatban. A tanfolyamon a résztvevők elsajátítják a toborzás-kiválasztási funkciókkal kapcsolatos legfontosabb ismereteket, részletesen tanulmányozzák a toborzási csatornák és interjútechnikák tartalmát és szerepét, és megtanulják a kiválasztási szempontokkal és a nemzetközi toborzás-kiválasztással kapcsolatos tudnivalókat.

További információért forduljon bizalommal Szabó Tünde munkatársunkhoz a következő elérhetőségeken: 1/344-5199, infoatkotk.hu

Időpont: 
A megrendelő igényéhez igazodva.
Időtartam: 
20 óra

Jelentkezés

.