Tanfolyamok

Pénzügyek, adózás, könyvelés

Az adótanácsadó tanfolyam szakirányú felsőfokú előképzettség nélkül, mérlegképes könyvelő szakképesítéssel is elkezdhető!

Az adótanácsadó tanfolyam szakirányú felsőfokú előképzettség nélkül, mérlegképes könyvelő szakképesítéssel is elkezdhető!

Az államháztartási mérlegképes könyvelő tanfolyam nem szakirányú diplomával és 2 év szakmai gyakorlattal, vagy középfokú szakirányú szakképesítés birtokában is elkezdhető!

Az államháztartási mérlegképes könyvelő tanfolyam nem szakirányú diplomával és 2 év szakmai gyakorlattal, vagy középfokú szakirányú szakképesítés birtokában is elkezdhető!
Piacképes szakmát szeretne? Legyen Ön is az elsők között, aki megszerzi az IFRS (nemzetközi pénzügyi beszámolási standardok) mérlegképes könyvelő képesítést!Kérje egyedi árajánlatunkat.

Újdonság! Az ok leveles adószakértő ellátja mindazokat a tanácsadói tevékenységeket, szolgáltatásokat, amelyeket az adótanácsadó....

A pénzügyi-számviteli ügyintéző képzés 3 részszakképesítést (pénzügyi ügyintéző, számviteli ügyintéző, pénzügyi projektmenedzser asszisztens) tartalmaz.

ÚJDONSÁG a munkaidő alatt, kedd és csütörtök délelőttre szervezett vállalkozási mérlegképes könyvelő tanfolyamunk, melyen a kismamák 20% kedvezményt kapnak.

A tanfolyamról további felvilágosítást a 70-374-1716-os telefonszámon lehet kérni Herczegné Jakus Annától.

Iroda, ügyvitel

Bérügyintézőre minden munkahelyen szükség van!

Bérügyintéző és TB-ügyintéző kombinált tanfolyam, kettő az egyben! TB- vagy bérügyintézőre minden munkahelyen szükség van!
Két ujjal pötyög, vagy vakon ír? Gondolt már arra, hogy mennyivel gyorsabban tudná elvégezni munkáját, ha tudna tíz ujjal, vakon írni?

Új OKJ szerinti bérügyintéző szakképesítéssel rendelkezőknek ajánljuk a rövidített Társadalombiztosítási ügyintéző tanfolyamot.

TB-ügyintézőre minden munkahelyen szükség van!

Logisztika, szállítmányozás, vám

A jövedéki ügyintéző tanfolyam jó kiegészítés a vámügyintéző vagy a termékdíj-ügyintéző tanfolyamhoz.

A nemzetközi szállítmányozás szervező képzést azoknak a logisztikai ügyintézőknek ajánljuk, a logisztikai ügyintéző bizonyítványuk birtokában szeretnének továbblépni.

Az oktatás keddenként 14-17  óra között lesz.

Az oktatás keddenként 17.15-20.15 óra között lesz.

Az oktatás keddenként 17.15-20.15 óra között lesz.

A keddi termékdíj-ügyintéző tanfolyam szeptember 15-én elindult, ezen a héten még lehet csatlakozni!
A keddi vám-, jövedéki és termékdíj-ügyintéző tanfolyam szeptember 22-én elindult, még lehet csatlakozni! Az egyes részszakképesítésekre külön-külön is! Jelentkezzen most!

A vámügyintéző szakképesítés jelenleg  egyike a legkeresettebbeknek. A munkaerőpiacon számos elhelyezkedési lehetőség van.

Vendéglátás, idegenforgalom

Szállodaszervező-vendéglátó képzés ösztöndíjas külföldi szállodai gyakorlattal, 300 EUR/hó ösztöndíj 6 hónapon át a külföldi szakmai gyakorlat ideje alatt.

Szakmai továbbképzések

Amit egy üzletembernek tudnia kell, ha export-import tevékenységet folytat

- Tisztában van a nemzetközi kereskedelem írott és íratlan szabályaival?

A toborzás-kiválasztás kurzust azoknak a gyakorló HR szakembereknek ajánljuk, akik szeretnék bővíteni ismereteiket tehetségmenedzsment, keresési technikák és nemzetközi toborzás területén.

A belső piaci négy gazdasági szabadságjog közül az áruk szabad mozgása elv érvényesülése határozza meg az EU tagországok vállalkozásai közötti árukereskedelem („külkereskedelem”) üzleti környezetét

Nyelvtanfolyamok

Szeret nyelveket tanulni? Nyelvvizsgára van szüksége? Jöjjön a KOTK-ba! A tanfolyam után helyben szerezhet nyelvvizsgát is.
A külgazdasági szaknyelvi képzésünket azoknak a szakembereknek (külkereskedők, szállítmányozók, stb.) ajánljuk, akik a nemzetközi kereskedelem különböző területein dolgoznak és ...
A tanfolyamot olyan pénzügyi szakembereknek ajánljuk, akiknek munkájuk során nemcsak hétköznapi szituációkban, hanem munkavégzéshez is használniuk kell az angol nyelvet.
Szeret nyelveket tanulni? Nyelvvizsgára van szüksége? Jöjjön hozzánk!