Tanfolyamok

Pénzügyek, adózás, könyvelés

Az adótanácsadó tanfolyam szakirányú felsőfokú előképzettség nélkül, mérlegképes könyvelő szakképesítéssel is elkezdhető!
A következő adótanácsadó tanfolyam 2015. szeptemberben indul.

Az államháztartási mérlegképes könyvelő tanfolyam nem szakirányú diplomával és 2 év szakmai gyakorlattal, vagy középfokú szakirányú szakképesítés birtokában is elkezdhető!

Az államháztartási mérlegképes könyvelő tanfolyam nem szakirányú diplomával és 2 év szakmai gyakorlattal, vagy középfokú szakirányú szakképesítés birtokában is elkezdhető!
Piacképes szakmát szeretne? Legyen Ön is az elsők között, aki megszerzi az IFRS (nemzetközi pénzügyi beszámolási standardok) mérlegképes könyvelő képesítést!Kérje egyedi árajánlatunkat.

A pénzügyi-számviteli ügyintéző szakképesítést nappali tagozaton, iskolai rendszerben is meg lehet szerezni.

A vállalkozási mérlegképes könyvelő tanfolyam nem szakirányú diplomával és 2 év szakmai gyakorlattal is elkezdhető!

A tanfolyamról további felvilágosítást a 70-374-1716-os telefonszámon lehet kérni Herczegné Jakus Annától.

Iroda, ügyvitel

Bérügyintézőre minden munkahelyen szükség van!

Bérügyintéző és TB-ügyintéző kombinált tanfolyam, kettő az egyben! TB- vagy bérügyintézőre minden munkahelyen szükség van!

Két ujjal pötyög, vagy vakon ír? Gondolt már arra, hogy mennyivel gyorsabban tudná elvégezni munkáját, ha tudna tíz ujjal, vakon írni? A tanfolyam szeptember elején indul. Még van 3 szabad hely!

Új OKJ szerinti bérügyintéző szakképesítéssel rendelkezőknek ajánljuk a rövidített Társadalombiztosítási ügyintéző tanfolyamot.

TB-ügyintézőre minden munkahelyen szükség van!

Logisztika, szállítmányozás, vám

A jövedéki ügyintéző tanfolyam jó kiegészítés a vámügyintéző vagy a termékdíj-ügyintéző tanfolyamhoz.

Az oktatás keddenként 17.15-20.15 óra között lesz.

A termékdíj-ügyintéző a termékdíj bejelentéssel, bevallással, nyilvántartással kapcsolatos feladatokat végez. Megfelelő módon alkalmazza a termékdíjhoz kapcsolódó nemzeti jogszabályokat.

A vám-, jövedéki és termékdíj-ügyintéző OKJ-s szakképesítést nappali tagozaton, iskolai rendszerben is meg lehet szerezni.

A vámügyintéző feladata a Közösség és a harmadik országokkal folytatott áruforgalmi tevékenységgel kapcsolatban felmerülő – a TARIC által meghatározott és a vámigazgatási eljáráshoz kapcsolódó egyé

Vendéglátás, idegenforgalom

Szállodaszervező-vendéglátó képzés ösztöndíjas külföldi szállodai gyakorlattal, 300 EUR/hó ösztöndíj 6 hónapon át a külföldi szakmai gyakorlat ideje alatt.

Szakmai továbbképzések

Amit egy üzletembernek tudnia kell, ha export-import tevékenységet folytat

- Tisztában van a nemzetközi kereskedelem írott és íratlan szabályaival?

A toborzás-kiválasztás kurzust azoknak a gyakorló HR szakembereknek ajánljuk, akik szeretnék bővíteni ismereteiket tehetségmenedzsment, keresési technikák és nemzetközi toborzás területén.

Miért fontos az ismeretanyag?

Nyelvtanfolyamok

Szeret nyelveket tanulni? Nyelvvizsgára van szüksége? Jöjjön hozzánk!
A tanfolyamot olyan pénzügyi szakembereknek ajánljuk, akiknek munkájuk során nemcsak hétköznapi szituációkban, hanem munkavégzéshez is használniuk kell az angol nyelvet.
Szeret nyelveket tanulni? Nyelvvizsgára van szüksége? Jöjjön hozzánk!