Tanfolyamok

Pénzügyek, adózás, könyvelés

Az adótanácsadó képzés szakirányú felsőfokú előképzettség nélkül, mérlegképes könyvelő szakképesítéssel is elkezdhető!

Az adótanácsadó tanfolyam szakirányú felsőfokú előképzettség nélkül, mérlegképes könyvelő szakképesítéssel is elkezdhető!

Az államháztartási mérlegképes könyvelő tanfolyam nem szakirányú diplomával és 2 év szakmai gyakorlattal, vagy középfokú szakirányú szakképesítés birtokában is elkezdhető!

Az államháztartási mérlegképes könyvelő tanfolyam nem szakirányú diplomával és 2 év szakmai gyakorlattal, vagy középfokú szakirányú szakképesítés birtokában is elkezdhető!
Piacképes szakmát szeretne? Legyen Ön is az elsők között, aki megszerzi az IFRS (nemzetközi pénzügyi beszámolási standardok) mérlegképes könyvelő képesítést!Kérje egyedi árajánlatunkat.

Újdonság! Az okleveles adószakértő ellátja mindazokat a tanácsadói tevékenységeket, szolgáltatásokat, amelyeket az adótanácsadó....

A pénzügyi ügyintéző alkalmas a vállalkozások működésével összefüggő pénzügyi feladatok elvégzésében való közreműködésre, részfeladatok önálló elvégzésére.

A pénzügyi-számviteli ügyintéző képzés 3 részszakképesítést (pénzügyi ügyintéző, számviteli ügyintéző, pénzügyi projektmenedzser asszisztens) tartalmaz.

A számviteli ügyintéző alkalmas a vállalkozások működésével összefüggő számviteli feladatok elvégzésében való közreműködésre, részfeladatok önálló elvégzésére.

A vállalkozási mérlegképes könyvelő tanfolyam nem szakirányú diplomával és 2 év szakmai gyakorlattal is elkezdhető!

A tanfolyamról további felvilágosítást a 70-374-1716-os telefonszámon lehet kérni Jakusné Herczeg  Annától.

Tb- és bérügyek

Bérügyintézőre minden munkahelyen szükség van!

Bérügyintéző és TB-ügyintéző kombinált tanfolyam, kettő az egyben! TB- vagy bérügyintézőre minden munkahelyen szükség van!

Rendelkezik új OKJ szerinti bérügyintéző szakképesítéssel? Szeretné továbbképezni magát?

TB-ügyintézőre minden munkahelyen szükség van!

Logisztika, szállítmányozás, vám

A jövedéki ügyintéző tanfolyam jó kiegészítés a vámügyintéző vagy a termékdíj-ügyintéző tanfolyamhoz.

A nemzetközi szállítmányozás szervező képzést azoknak a logisztikai ügyintézőknek ajánljuk, a logisztikai ügyintéző bizonyítványuk birtokában szeretnének továbblépni.

Az oktatás keddenként 14-17  óra között lesz.

Az oktatás keddenként 17.15-20.15 óra között lesz.

Az oktatás keddenként 17.15-20.15 óra között lesz.

A termékdíj-ügyintéző tanfolyamon szerzett ismereteket a könyvelés és a vámügyintézés területén dolgozók is jól tudják hasznosítani.
Az egyes részszakképesítésekre külön-külön is lehet jelentkezni! Jelentkezzen most!

A vámügyintéző szakképesítés jelenleg  egyike a legkeresettebbeknek. A munkaerőpiacon számos elhelyezkedési lehetőség van.

Vendéglátás, idegenforgalom

Szállodaszervező-vendéglátó képzés ösztöndíjas külföldi szállodai gyakorlattal, 300 EUR/hó ösztöndíj 6 hónapon át a külföldi szakmai gyakorlat ideje alatt.

Nemzetközi gazdaság

Az egynapos képzés célja, hogy általános képet adjon a legfontosabb témakörökről a nemzetközi kereskedelemmel ismerkedő gazdasági szakembereknek.

Amit egy üzletembernek tudnia kell, ha export-import tevékenységet folytat

- Tisztában van a nemzetközi kereskedelem írott és íratlan szabályaival?

A belső piaci négy gazdasági szabadságjog közül az áruk szabad mozgása elv érvényesülése határozza meg az EU tagországok vállalkozásai közötti árukereskedelem („külkereskedelem”) üzleti környezetét

Informatika

Két ujjal pötyög, vagy vakon ír? Gondolt már arra, hogy mennyivel gyorsabban tudná elvégezni munkáját, ha tudna tíz ujjal, vakon írni?

A haladó excel tanfolyamot azoknak ajánljuk, akik már rendelkeznek az excel középhaladó szintű ismeretével.

 A középhaladó szintű excel tanfolyamot azoknak ajánljjuk, akik már rendelkeznek az excel alapszintű ismeretével.

Nyelvtanfolyamok

Szeret nyelveket tanulni? Nyelvvizsgára van szüksége? Jöjjön a KOTK-ba! A tanfolyam után helyben szerezhet nyelvvizsgát is.
A külgazdasági szaknyelvi képzésünket azoknak a szakembereknek (külkereskedők, szállítmányozók, stb.) ajánljuk, akik a nemzetközi kereskedelem különböző területein dolgoznak és ...
A tanfolyamot olyan pénzügyi szakembereknek ajánljuk, akiknek munkájuk során nemcsak hétköznapi szituációkban, hanem munkavégzéshez is használniuk kell az angol nyelvet.
Szeret nyelveket tanulni? Nyelvvizsgára van szüksége? Jöjjön hozzánk!