Adótanácsadó (Budapest) (OKJ 55 344 01)

image

Olyan szakmán gondolkodsz, amelyre Magyarországon mindig lesz kereslet? A folyton változó jogszabályi környezet gondoskodik arról, hogy adótanácsadóként bárhol, bármikor el tudj helyezkedni. A jól képzett adótanácsadó tanácsaiért már most is sorban állnak a cégek, legyél Te a következő keresett és jól kereső adótanácsadó. 
Ha nincs időd évekig az iskolapadban ülni, iratkozz be most adótanácsadó képzésünkre!

Válasszd az adótanácsadó tanfolyamunkat akkor is, ha:

 • közgazdász diplomával vagy nem szakirányú diplomával, vagy záróvizsgával rendelkezel,
 • mérlegképes könyvelőként dolgozol,
 • jogász vagy, és bővíteni szeretnéd szolgáltatásaid kínálatát,
 • könyvvizsgálóként dolgozol, és adótanácsadói képesítésre van szükséged,
 • munkakörödhöz az adótanácsadó szakképesítés elengedhetetlen,
 • olyan munkáltató vagy, aki dolgozóit szeretné továbbképezni, hogy ők adótanácsadási feladatokat is el tudjanak látni,
 • adótanácsadó-iroda indítását tervezed és nincs időd éveket tanulással tölteni.

Mivel foglalkozik az adótanácsadó?

Az adótanácsadó képzés elvégzése után az adózás szakértője leszel. Ismerni fogod a hazai és a nemzetközi adózás alapvető szabályait, a jogorvoslati lehetőségeket, hatósági és bírósági gyakorlatokat. 

Az adótanácsadó oktatáson elsajátított tananyag alapján értelmezni és alkalmazni tudod a közigazgatási eljárási szabályokat, ellenőrzöd és felügyeled az adókötelezettségek teljesítését.

Adótanácsadó tanfolyamunk elvégzésével tanácsadási feladatokat tudsz ellátni a jogszabályi előírásoknak megfelelően.

Hol tudok elhelyezkedni ezzel a szakképesítéssel?

Adótanácsadó-irodákban, könyvelőirodákban, multinacionális vállalkozásoknál, saját irodát hozhatsz létre. Ügyvédi irodák és más szervezetek adózással foglalkozó részlegeinél is elhelyezkedhetsz, akár vezető beosztásban is.

Mennyibe kerül a tanfolyam és van-e lehetőség részletfizetésre? 

összesen: 174.000 Forint (Egyösszegű befizetés esetén a tandíjból 10% kedvezményt biztosítunk.)

 • első részlet: 2019. augusztus 21-ig: 29.000 Forint (+ az első két modulzáró díja: 20.000 Ft)
 • második részlet: 2019. szeptember 14-ig: 29.000 Forint (+a harmadik modulzáró díja: 8000 Ft)
 • harmadik részlet: 2019. november 23-ig: 29.000 Forint (+a negyedik modulzáró díja: 12.000 Ft)
 • negyedik részlet: 2020. január 11-ig: 29.000 Forint
 • ötödik részlet: 2020. március 14-ig: 29.000 Forint (+ az ötödik modulzáró díja: 12.000 Ft)
 • hatodik részlet: 2020. április 11-ig: 29.000 Forint
 • 2020. május 4-ig: a szakmai vizsga díja: 52.000 Ft

A modulzáró vizsgatevékenység alóli felmentés feltételei:

A 10771-16 Számviteli feladatok ellátása szakmai követelmény modulhoz rendelt modulzáró vizsga írásbeli vizsgatevékenysége alól felmentést kap az, aki mérlegképes könyvelő szakképesítéssel rendelkezik (vállalkozási szakon), vagy 93/2002. (V. 5.) Korm. rendelet alapján a nyilvántartásba vétel szempontjából mérlegképes könyvelő vállalkozási szakterületen. A 10766-16 Jogi ismeretekhez kapcsolódó feladatok szakmai követelménymodulhoz rendelt modulzáró vizsga szóbeli vizsgatevékenysége alól felmentést kap: aki állam- és jogtudományi doktori fokozattal, jogi szakokleveles közgazdász végzettséggel (oklevéllel, vagy az oklevél kibocsátásának feltételeként
letett záróvizsgával), vagy a jogi és igazgatási képzési terület jogász egységes, osztatlan
mesterképzési szakon felsőoktatási intézményben szerzett diplomával, vagy az oklevél
kibocsátásának feltételeként letett záróvizsgával rendelkezik.
Az a jelölt, aki a modulzáró vizsgák valamelyikének korábbi teljesítését hitelt érdemlően igazolja, mentesül a modulzáró vizsga ismételt teljesítésének kötelezettsége alól.

Kapcsolódó képzések

image
Bérügyintéző tanfolyam

Fontos, hogy mielőbb szakmát szerezz? Diploma és nyelvtudás nélkül szeretnél biztos állást? Jól bánsz a számokkal és az adminisztrációban is otthon érzed magad? Akkor használd ki egyedülálló ajánlatunkat, válaszd a bérügyintéző tanfolyamunkat!

image
Pénzügyi ügyintéző

Mindazoknak, akik pénzügyi vonalon szeretnék ismereteiket bővíteni. A részszakképesítés birtokában több, számos munkahelyen szükséges pozíció betölthető.  Fektess be a jövődbe, tanulj szakmát nálunk!

image
Pénzügyi-számviteli ügyintéző

Egy tanfolyammal három képesítés? Igen! A pénzügyi-számviteli ügyintéző képzéssel három részszakképesítést (pénzügyi ügyintéző, számviteli ügyintéző, pénzügyi projektmenedzser asszisztens) szerezhetsz meg. Fektess be a jövődbe, tanulj szakmát nálunk!

image
Vám-, jövedéki- és termékdíj ügyintéző

Tudtad, hogy a munkaerőpiacon a vámügyintéző szakma az egyik legkeresettebb? A munkáltatók rendszeresen küldenek intézményünknek állásajánlatokat, melyeket továbbítunk a vámügyintéző, jövedéki ügyintéző és termékdíj ügyintéző képzéseink végzett résztvevőinknek. A KOTK-s vám-, jövedéki- és termékdíj ügyintéző tanfolyamon szerzett bizonyítvány jó ajánlólevél. Tanulj velünk Te is!

image
Vállalkozási mérlegképes könyvelő

Nincs közgazdász diplomád, de szeretnéd elvégezni a mérlegképes könyvelő képzést? Méghozzá olyan gyorsan, amilyen gyorsan csak lehet? Akkor nálunk a helyed, hiszen felkészült tanáraink és kiváló oktatóanyagunk téged is elvezetnek a sikeres mérlegképes könyvelői vizsgához.

image
Adótanácsadó (Vác)

A jól képzett adótanácsadó tanácsaiért már most is sorban állnak a cégek, legyél Te a következő keresett és jól kereső adótanácsadó.  Ha nincs időd évekig az iskolapadban ülni, iratkozz be most adótanácsadó képzésünkre!