Termékdíj ügyintéző (OKJ 51 344 08)

image
A környezetvédelem és a környezettudatos magatartás elkötelezett híve vagy? Tisztában vagy vele, hogy a hulladékgazdálkodás területével összefüggő feladatok a gazdaság számos területén megjelennek? A szabályozás alkalmazásával/kiterjesztésével a Termékdíj ügyintéző részszakképesítés a legkeresettebb végzettségek egyike.
A KOTK-s Termékdíj ügyintéző tanfolyamon szerzett bizonyítvány jó ajánlólevél. Tanulj nálunk Te is!

Válaszd termékdíj ügyintéző tanfolyamunkat akkor is, ha:

  • pályakezdő, pályamódosító vagy, aki ezen a területen szeretne dolgozni,
  • olyan munkáltató vagy, amelynek tevékenységét érinti a környezetvédelemmel összefüggő termékdíj feladatok ellátása, és dolgozóit szeretné továbbképezni, vagy jogszabályi kötelezettségednek szeretnél eleget tenni, hogy munkatársaid termékdíj ügyintézői feladatokat is el tudjanak látni,
  • vámügyintéző és jövedéki ügyintéző részszakképesítéssel már rendelkezel, így a 3. részszakképesítés megszerzésével a képzés teljes palettájának tudása a birtokodban

Mivel foglalkozik a termékdíj ügyintéző?

A termékdíj ügyintéző a termékdíj-bejelentéssel, bevallással, nyilvántartással, valamint a termékdíjköteles termékek adózásával, adóztatásával kapcsolatos feladatokat végzi. Megfelelő módon alkalmazza a termékdíjhoz kapcsolódó nemzeti jogszabályokat. 
A termékdíj ügyintéző tanfolyamon szerzett ismereteket a könyvelés és a vámügyintézés területén dolgozók is jól tudják hasznosítani.

Hol tudok elhelyezkedni ezzel a részszakképesítéssel?

Kis-, közepes- és nagyvállalkozásoknál, amelyek termékdíjak bevezetése és az ezzel kapcsolatos feladatok ellátásával foglalkoznak; ügyintézői, valamint asszisztensi munkakörökben alkalmaznak termékdíj ügyintézőket.

Kapcsolódó képzések

image
Jövedéki ügyintéző

Komplex tudást szeretnél? Érdekelnek a jog- és adószabályok, és szívesen tartod a kapcsolatot munkád során a hatóságokkal? Az egyre népszerűbb jövedéki ügyintézői munka alkalmával kamatoztathatod ezen tulajdonságaid. Végezd el tanfolyamunkat, mely alapján többek között a következő tudás birtokába jutsz: mely jövedéki termékek után milyen jövedéki adót kell megfizetni; kik részesülhetnek kedvezményben vagy mentességben a jövedéki adót illetően. A KOTK tanfolyamán szerzett bizonyítvány jó ajánlólevél. Te se hagyd ki ezt a lehetőséget!

image
Pénzügyi ügyintéző

Mindazoknak, akik pénzügyi vonalon szeretnék ismereteiket bővíteni. A részszakképesítés birtokában több, számos munkahelyen szükséges pozíció betölthető.  Fektess be a jövődbe, tanulj szakmát nálunk!

image
Pénzügyi-számviteli ügyintéző

Egy tanfolyammal három képesítés? Igen! A pénzügyi-számviteli ügyintéző képzéssel három részszakképesítést (pénzügyi ügyintéző, számviteli ügyintéző, pénzügyi projektmenedzser asszisztens) szerezhetsz meg. Fektess be a jövődbe, tanulj szakmát nálunk!

image
Vámügyintéző

Tudtad, hogy a munkaerőpiacon a vámügyintéző szakma az egyik legkeresettebb?  A munkáltatók rendszeresen küldenek intézményünknek állásajánlatokat, melyeket továbbítunk a vámügyintéző képzéseink végzett résztvevőinknek.  A KOTK-s Vámügyintéző tanfolyamon szerzett bizonyítvány jó ajánlólevél, Te se hagyd ki ezt a lehetőséget!

image
Vám-, jövedéki- és termékdíj ügyintéző

Tudtad, hogy a munkaerőpiacon a vámügyintéző szakma az egyik legkeresettebb? A munkáltatók rendszeresen küldenek intézményünknek állásajánlatokat, melyeket továbbítunk a vámügyintéző, jövedéki ügyintéző és termékdíj ügyintéző képzéseink végzett résztvevőinknek. A KOTK-s vám-, jövedéki- és termékdíj ügyintéző tanfolyamon szerzett bizonyítvány jó ajánlólevél. Tanulj velünk Te is!

image
Vállalkozási mérlegképes könyvelő

Nincs közgazdász diplomád, de szeretnéd elvégezni a mérlegképes könyvelő képzést? Méghozzá olyan gyorsan, amilyen gyorsan csak lehet? Akkor nálunk a helyed, hiszen felkészült tanáraink és kiváló oktatóanyagunk téged is elvezetnek a sikeres mérlegképes könyvelői vizsgához.