Vám-, jövedéki- és termékdíj ügyintéző (OKJ 54 344 03)

image
Tudtad, hogy a munkaerőpiacon a vámügyintéző szakma az egyik legkeresettebb? A munkáltatók rendszeresen küldenek intézményünknek állásajánlatokat, melyeket továbbítunk a vámügyintéző, jövedéki ügyintéző és termékdíj ügyintéző képzéseink végzett résztvevőinknek. A KOTK-s vám-, jövedéki- és termékdíj ügyintéző tanfolyamon szerzett bizonyítvány jó ajánlólevél. Tanulj velünk Te is!

Válaszd vám-, jövedéki- és termékdíj ügyintéző tanfolyamunkat akkor is, ha:

  • pályakezdő, pályamódosító vagy, aki ezen a területen szeretne dolgozni,
  • olyan munkáltató vagy, akinek tevékenységét érinti a vámköteles nemzetközi kereskedelem, a jövedéki termékek előállítása, forgalmazása és a környezetvédelmi termékdíj fizetési kötelezettség, és dolgozóid szeretnéd továbbképezni, vagy jogszabályi kötelezettségednek szeretnél eleget tenni, hogy munkatársaid vámügyi-, jövedéki- és termékdíj ügyintézői feladatokat is el tudjanak látni,
  • valamelyik részszakképesítéssel már rendelkezel.

Mivel foglalkozik a vám-, jövedéki- és termékdíj ügyintéző?

Azokon a területeken, ahol vám-, jövedéki adó, és környezetvédelmi termékdíj fizetési kötelezettség keletkezik, ismeri és alkalmazza a hatályos jogszabályokat, határidőre eleget tesz az előírásoknak. Kapcsolatot tart az illetékes hatóságokkal, elkészíti a megfelelő bevallásokat, adatszolgáltatásokat, ellátja a kapcsolódó adminisztratív feladatokat, közreműködik a hatósági ellenőrzésekben, valamint szükség esetén élni tud a jogorvoslati lehetőségekkel is.

Hol tudok elhelyezkedni ezzel a szakképesítéssel?

Kis-, közepes- és nagyvállalkozásoknál, amelyek a kereskedelem (pl. dohány-, alkohol-termékek, kőolaj- és földgázforgalmazás), szállítmányozás, logisztika, csomagolóanyagok előállítása és forgalmazása stb. területén különféle ügyintézői, asszisztensi munkakörökben alkalmaznak vám-, jövedéki- és termékdíj ügyintézőket.

Van lehetőség részletfizetésre?

Igen!

  • első részlet: 2019. augusztus 27-ig: 29000 Ft + 5000 Ft (első modulzáró)
  • második részlet: 2019. október 03-ig: 29000 Ft + 5000 Ft (második modulzáró)
  • harmadik részlet: 2019. november 05-ig: 29000 Ft + 7500 Ft (harmadik modulzáró)
  • negyedik részlet: 2020. január 07-ig: 29000 Ft + 7500 Ft (negyedik modulzáró)
  • ötödik részlet: 2020. február 06-ig: 29000 Ft + 7500 Ft (ötödik modulzáró)
  • hatodik részlet: 2020. március 10-ig: 29000 Ft + 12500 Ft (hatodik, hetedik, nyolcadik modulzáró)
  • hetedik részlet: 2020. április 07-ig: 59000 Ft (szakmai vizsga díja)

Kapcsolódó képzések

image
Adótanácsadó (Budapest)

A jól képzett adótanácsadó tanácsaiért már most is sorban állnak a cégek, legyél Te a következő keresett és jól kereső adótanácsadó.  Ha nincs időd évekig az iskolapadban ülni, iratkozz be most adótanácsadó képzésünkre!

image
Bérügyintéző tanfolyam

Fontos, hogy mielőbb szakmát szerezz? Diploma és nyelvtudás nélkül szeretnél biztos állást? Jól bánsz a számokkal és az adminisztrációban is otthon érzed magad? Akkor használd ki egyedülálló ajánlatunkat, válaszd a bérügyintéző tanfolyamunkat!

image
Pénzügyi ügyintéző

Mindazoknak, akik pénzügyi vonalon szeretnék ismereteiket bővíteni. A részszakképesítés birtokában több, számos munkahelyen szükséges pozíció betölthető.  Fektess be a jövődbe, tanulj szakmát nálunk!

image
Pénzügyi-számviteli ügyintéző

Egy tanfolyammal három képesítés? Igen! A pénzügyi-számviteli ügyintéző képzéssel három részszakképesítést (pénzügyi ügyintéző, számviteli ügyintéző, pénzügyi projektmenedzser asszisztens) szerezhetsz meg. Fektess be a jövődbe, tanulj szakmát nálunk!

image
Vállalkozási mérlegképes könyvelő

Nincs közgazdász diplomád, de szeretnéd elvégezni a mérlegképes könyvelő képzést? Méghozzá olyan gyorsan, amilyen gyorsan csak lehet? Akkor nálunk a helyed, hiszen felkészült tanáraink és kiváló oktatóanyagunk téged is elvezetnek a sikeres mérlegképes könyvelői vizsgához.

image
Adótanácsadó (Vác)

A jól képzett adótanácsadó tanácsaiért már most is sorban állnak a cégek, legyél Te a következő keresett és jól kereső adótanácsadó.  Ha nincs időd évekig az iskolapadban ülni, iratkozz be most adótanácsadó képzésünkre!